Уеб дизайн, редизайн, изработка на сайт Бургас

Уеб дизайн, редизайн, изработка на сайт Бургас

Ние знаем колко важен е в днешно време добре изработения, функционален и работещ уеб сайт. Затова полагаме непрекъснати усилия да бъдем на гребена на вълната в развитието на уеб технологиите и да предложим на нашите клиенти  уеб сайтове, които ще допринесат за развитието на техния бизнес, за привличането на повече клиенти и за утвърждаването на корпоративната идентичност на фирмата или организацията.

Изработваме уеб сайтове като използваме най-новите технологии в областта на уеб дизайна. Всички изработени от нас уеб сайтове са с функционалност  съобразена изцяло с конкретните нужди на клиента.

Изработването на всеки уеб сайт се състои от няколко стъпки: проучване, планиране, изготвяне на уеб дизайн, програмиране, тестване на уеб сайта, предаване на готовия уеб сайт и неговата поддръжка в бъдеще;

При изработката на всеки уеб сайт извършваме и вътрешна оптимизация за търсещите машини или т.н. «Onsite SEO». Чрез нея сайтът става по лесно откриваем за търсачките, позиционира се на по-предни позиции в резултати от търсенето, което води и до повече клиенти за вашия бизнес.

Ние от Вълков Уеб Дизайн Студио изработваме корпоративни сайтове, електронни магазини, сайтове за недвижими имоти, сайтове за хотели, сайтове визитки и др.

Всички уеб сайтове,  изработени от Вълков Уеб Дизайн Студио са с административен панел и възможност всеки, с основна компютърна грамотност да може да променя информацията в уеб сайта.