За нас

Уеб Дизайн Студио Вълков

Екипът ни  насочва вниманието и усилията си към разработването на уеб сайтове за фирми, организации и физически лица, ползващи по-достъпните и лесни за управление и актуализация динамични уеб сайтове.

Изработването на успешен професионален уеб сайт е предизвикателство, така че вие трябва да имате ясна представа за вашия бизнес, за потенциалните си клиенти и за това как можете да интегрирате, разширявате и пренесете вашите дейности в Интернет. Ние ви предлагаме уникален и достъпен уеб дизайн без компромиси в качеството.

За повече от осем години работа сме изработили уеб сайтове, които са на челните места при търсене. Поддържаме близък контакт с нашите клиенти, като във всеки един момент сме готови да откликнем на техните нужди по отношение на управлението и правилното функциониране на техните уеб сайтове.


Нашата мисия

Нашата мисия е да осигурим достъпни, професионални уеб решения за фирми, организации и физически лица на достъпна цена. Чрез стратегически партньорства и повече от десет години опит в интернет, Вълков Уеб Дизайн Студио продължава да доставя висококачествени  интернет решения от различен мащаб и обхват. Ние се стремим да осигурим пълно обслужване на нашите клиенти, което обхваща всички аспекти на процеса на разработване на всеки един уеб сайт - от първоначалната консултация, през регистрация на домейн, предоставяне на уеб хостинг услуги, до стартирането на готовия уеб сайт

Нашите успешни уеб проекти започват с определяне на стратегия и приключват с функциониращ уеб сайт съобразен с тази стратегия. Много често, тези важни елементи отсъстват в по-малките уеб сайтове, който може да окаже негативно влияние на целия ви бизнес. Всеки един уеб сайт е пряко отражение на самата организация и нейните собственици. Ние ще работим заедно с вас, за да определим целите на вашата компания и да ви помогнем да постигнете тези цели. Изолзвайки услугите на Вълков Уеб Дизайн Студио, можете да планирате вашия успешен уеб сайт.

Нашите умения

hTML5 & css3 98%
MODX CMS 100%
PHP &MySql 95%
Photoshop & Illustrator 88%
Adobe Indesign 85%